+358 50 306 9000 toni.kilpinen@verkkosahko.fi

Suomen Verkkosähkö palvelee

Toteutamme sähköasiantuntija- ja valvontatehtävät. Tilaajalle valvomme hankkeen etenemistä hyvällä ammattitaidolla ja kokemuksella.

Toimimme sähkövalvojana tilaajalle laadun- ja edunvalvojana rakennushankkeissa.

Toimimme sähköasiantuntijana hankesuunnittelu vaiheesta, urakoitsijan valinnasta aina rakennushankkeen luovutukseen saakka.

Tutustu referensseihin

Listalta löytyy niin käynnissä olevat kohteet, kuin valmistuneetkin. Käy tutustumassa myös linkedinissä.

Ota yhteyttä!

Toimistomme sijaitsee Nurmijärvellä, mutta toimimme valtakunnallisesti. Saat meihin yhteyden soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Suomen Verkkosähkö

Toteutamme sähköasiantuntija- ja valvontatehtävät. Tilaajalle valvomme hankkeen etenemistä hyvällä ammattitaidolla ja kokemuksella. Toimimme sähkövalvojana tilaajalle laadun- ja edunvalvojana rakennushankkeissa. Toimimme sähköasiantuntijana hankesuunnittelu vaiheesta, urakoitsijan valinnasta aina rakennushankkeen luovutukseen saakka.

Referenssejä

Referenssi listalta löytyy niin käynnissä olevat kohteet, kuin valmistuneetkin.

Käy tutustumassa myös linkedinissä.

Yhteystiedot

Toimistomme sijaitsee Nurmijärvellä, mutta toimimme valtakunnallisesti. Saat meihin yhteyden soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Suomen verkkosähkö ja sen kumppanit ovat mukana tukemassa Punaisen ristin toimintaa. Lahjoita sinäkin. Kiitos kaikille lahjoittaneille!

Jätä soittopyyntö!