Aurinkosähkö

Aurinkovoimala vähentää yrityksesi energiakuluja

Aurinkovoimala on vuosikymmeniä tuottava, vastuullinen investointi, jonka paras hankinta-aika on juuri nyt. Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa Suomessa merkittävästi sekä sähköä että säästöä sähkölaskuun, samalla kun se pienentää kiinteistön hiilijalanjälkeä.

EUROOPAN unionin (EU) rakennusten energiatehokkuusdirektiivi tulee voimaan toukokuun lopussa 2024. Direktiivi määrää, että kaikissa uusissa asuinrakennuksissa on otettava huomioon aurinkoenergian hyödyntämismahdollisuus.

Käytännössä tämä merkitsee, että uusia asuinrakennuksia suunniteltaessa on arvioitava, miten niissä voidaan hyödyntää aurinkoenergia eli esimerkiksi, miten aurinko otollisimmin osuisi katon aurinkopaneeleihin.

Ennen järjestelmän hankintaa

Aurinkosähköjärjestelmän hankinnassa pitää ottaa huomioon useita asioita jo suunnitteluvaiheessa. Näillä sivuilla on kuvattu esimerkein erilaisten järjestelmien kannattavuutta ja kannattavuuteen vaikuttavia tekijöitä, erilaisia lupa-asioita sekä rakentamiseen, turvallisuuteen ja verkkoon liittämiseen liittyvää lainsäädäntöä ja ohjausta.

Pientuotannon myyminen verkkoon eroaa monella tapaa sähkön ostamisesta verkosta. Niiden verotuskohtelu on erilainen, eikä pientuottajan sähkönmyyntiin sovelleta kuluttajansuojalakia. Ylijäämäsähkön myynnistä löytyy tietoa Aurinkosähköjärjestelmän käyttö -osiosta.

  1. Merkittävät Säästöt Energiakuluissa: Aurinkosähköjärjestelmällä tuotat itse omaa sähköäsi, vähentäen riippuvuuttasi perinteisestä energiasta. Tämä tarkoittaa alhaisempia sähkölaskuja ja pitkällä aikavälillä merkittäviä kustannussäästöjä.
  2. Kestävä ja Ympäristöystävällinen Ratkaisu: Aurinkoenergia on uusiutuva ja puhdas energialähde. Vähennä hiilijalanjälkeäsi ja edistä ympäristöystävällistä elämäntapaa käyttämällä aurinkosähköä.
  3. Luotettavuus ja Kestävyys: Nykyiset aurinkopaneelit ja -järjestelmät ovat erittäin kestäviä ja vaativat vain vähän ylläpitoa. Ne on suunniteltu kestämään Suomen haastavat sääolosuhteet, taaten luotettavan sähköntuotannon ympäri vuoden.
  4. Helppo Asennus ja Käyttö: Ammattilaisemme hoitavat asennuksen nopeasti ja tehokkaasti, ja käyttäjäystävällisten järjestelmien ansiosta voit helposti seurata ja hallita energiantuotantoasi reaaliajassa.
  5. Tuki ja Asiantuntija-apu: Aurinkosähköjärjestelmämme mukana tulee kattava tuki ja asiantuntija-apu. Autamme sinua kaikissa vaiheissa suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon, jotta saat parhaan hyödyn investoinnistasi.

Älä odota enää, vaan ota yhteyttä tänään ja aloita matka kohti puhtaampaa ja kustannustehokkaampaa energiankäyttöä. Suomen Verkkosähkö Oy:n asiantuntijat ovat kouluttautuneita aurinkosähköasentajia  sekä sähköasiantuntijoita. Heidän asiantunteva tiiminsä ovat valmiina auttamaan sinua jokaisessa vaiheessa.

Ota Yhteyttä Nyt ja Kysy Lisää!

Puhelin: 050-3069000
Sähköposti: etunimi.sukunimi@verkkosahko.fi

 

Aurinkoisin terveisin

Toni Kilpinen

Aurinkoverkkosähkö

Aurinkoenergiaa